Adax Neo

Adax Neo


A norvég Adax gyár 2007-ben teljesen újradefiniálta a fűtőpanel fogalmát.
A korábbi Glamox típust új, a 21. század elvárásainak megfelelő fiatalos köntösbe csomagolta, így született meg a többszörös designdíjas Adax Neo.
Ha egy teljesen egyedi, minden enterirőrbe kiválóan illeszkedő, színes és fiatalos fűtőpanelt szeretne, válassza az Adax Neo-t!

Hova ajánljuk:
-Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe
-Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba
-Kiemelten igényes enterirőrökbe
Elhelyezés, szerelés

Szerelés:

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető, lehetőleg az ablak alá,talajtól min.15cm magasra.Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket ! A panelek könnyűek, átlagosan 4-6 kg-osak. A faltól 8.5 cm-re állnak el, a konzol a faltól 3 cm-t tart el.


Az Adax Neo a piacon egyedülálló módon bármilyen színben rendelhető, így bármilyen stílusú helyiségbe könnyen beilleszthető.


Alapszínek listaáron, raktárról vagy max. 1-2 hét szállítási határidővel:
-fehér
-fekete
-piros
-ezüst
-világos bézs

Egyedi színek listaáron, 3-5 hét szállítási határidővel:
-felhőkék (RAL 5015)
-világos barna (RAL 8023)
-mályva (RAL 3012)
-kénsárga (RAL 1016)
-magenta (RAL 4006)
-mentazöld (RAL 6029)
-narancs (RAL 2008)
-telerózsa (RAL 2008)
-tengerkék (RAL 5005)

LISTAÁRAS egyedi színek esetében a kosárba sima fehér adax neo panelt kell választani és megjegyzésbe hozzáírni a rendeléshez hogy melyik színt választjuk,RAL kóddal együtt.

Egyéb színek 8500 Ft/panel felár ellenében, 3-5 hét szállítási határidővel:

Bármilyen szín választható a RAL színskáláról. A rendelésnél a pontos, 4 számjegyből álló RAL színkódot szükséges megadni.

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy adott szín a számítógép monitorján, papíron, fémen vagy bármilyen felületen különbözően nézhet ki. A végleges, elkészült fűtőpanel minimálisan különbözhet az Ön által kiválasztott színtől!

A RAL színek egyedi gyártásban készülnek! Hosszabb (max 4-5 hét) szállítási határidővel számoljon, valamint erre a színre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia!

szin