Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Panasonic klímák

PANASONIC KLÍMÁK

A Panasonic a hagyományos, szigorú japán minőségellenőrzés hagyományaira építve fejleszti és gyártja kiemelkedő minőségű hűtési és fűtési termékeit immár 60 éve, melyeket a világ minden táján immár 130 országban forgalmaz. A kiemelkedő Panasonic minőségnek köszönhetően a termékek hosszú évekig tartó, minőségi működést biztosítanak, a folyamatos szervizelés igénye nélkül. A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Tisztítják a környezetünket. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják.

A Panasonic légkondicionálók kiemelt jellemzői, a legújabb fejlesztések:

LEVEGŐMINŐSÉG NANOE TECHNOLÓGIÁVAL: Az újgenerációs Panasonic légkondicionálók elektrosztatikusan porlasztott nano vízcseppeket juttatnak a levegőbe a jobb levegőminőség érdekében. Az új nanoe™ technológia hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és penészgombákat. A Brit Allergia Szövetség tanúsítványával rendelkezik. A levegő kiszáradásának megelőzése érdekében a Perfect Humidity Air funkció szabályozza a helyiség páratartalmát.

LEVEGŐTISZTASÁG PM 2.5 SZŰRŐVEL: A levegőben lebegő részecskék (PM2,5) port, koszt, füstöt és folyadékcseppeket tartalmaznak. Ezek a 2,5 µm méretű részecskéket, amelyek könnyen bejutnak a tüdőbe, kiszűri a berendezés.

ECONAVI AKTIVITÁS ÉRZÉKELŐ: Az intelligens emberi aktivitás érzékelő, valamint az új napfényérzékelő képes a helyiségben észlelt körülményeknek megfelelően optimalizálni a légkondicionáló működését, így érve el jelentős energiamegtakarítást.

SZUPERCSENDES ÜZEMMÓD: A Super Quiet (rendkívül halk) technológiának köszönhetően a berendezések még egy könyvtárban tapasztalható zajszintnél (30 db(A)) is sokkal halkabban működnek.

WIFI KAPCSOLAT: Az Internet Control egy olyan új generációs, felhasználóbarát távirányító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket.

ELÉRHETŐ LEGMAGASABB SEER és SCOP: Kimagasló szezonális hűtési, valamint fűtési hatékonyság az új ErP direktíva előírásaival összhangban. A magasabb SEER és SCOP érték nagyobb hatékonyságot jelent. Takarékos hűtés és fűtés, egész évben!

R2 KOMpRESSZOR: Panasonic R2 forgódugattyús kompresszor. A szélsőséges körülményekre tervezett forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményű és hatékony.


Otthoni klímaberendezések: A Panasonic új, 2020-as termékcsaládja még jobban alkalmazkodik a Ön és a vásárlói igényeihez. Az új Etherea légkondicionáló készülékek testesítik meg a legújabb fejlesztéseket, ezek tartalmazzák az intelligens érzékelőrendszert az ECONAVI-t. Minden otthoni klímaberendezésről elmondható viszont, hogy a kompakt és elegáns dizájnhoz kiváló energiatakarékosság és egyedi halk üzemmód társul.