Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Heatcom padófűtési megoldások

A gyártó
A teljes mértékben dán tulajdonban lévő, 2002-ben alapított Heatcom Corporation A/S magánvállalat székhelye és gyárépülete a dániai Middelfartban található. Termékeinkkel egyaránt kiszolgáljuk a szakmai és kiskereskedelmi piacot, és nagy tapasztalattal működünk együtt mindkét piaci szegmenssel, beleértve a webáruházakat és az ipari szereplőket is. Közülük többen is a saját címkéjükkel ellátott termékeket részesítik előnyben.

A vállalat forgalmának 95%-a exportból származik. Jellemzően az északi országokba, az Egyesült Királyságba és a balti államokba exportáljuk termékeinket, azonban Európa legtöbb országában, sőt, Kínában és Tajvanon is jelen vagyunk, a legújabb célcsoportunk pedig Kelet-Európa. Kiemelkedő minőségű, rugalmas szolgáltatást nyújtunk, és fontosnak tartjuk a vásárlóközpontú hozzáállást és a bizalomépítést.


Miért válassza a Heatcom termékeket?
-Kiemelkedő minőség
-Intelligens termékdizájn
-Megbízható termékek – hosszú életartam & magas teljesítmény
-Magas szintű kényelmet biztosít
-Akár 25 év jótállás
-Dániában gyártva


Garancia
A Heatcom padlófűtési rendszerek élettartama megegyezik a padló élettartamával – karbantartás nélkül! Így 25 év jótállást biztosítunk minden fűtőkábelünkre.

A Heatcom Corporation A/S által nyújtott jótállás megfelel az általános termékfelelősségi szabályoknak, a 85/374/EKG irányelv és a hazai jogszabályok szerint.

Az összes aljzatkiegyenlítő anyagba beágyazott Heatcom fűtőkábelre és fűtőszőnyegre 25 év jótállást biztosítunk. Max. teljesítmény: 30 W/m a fűtőkábelek, 200 W/m² a fűtőszőnyegek esetén.

A melegburkolat alá ágyazott fűtőszőnyegekre (AluMat-ra) 15 év jótállást biztosítunk.

A termosztátokra és a kültéren használható, nem aljzatkiegyenlítő anyagba beágyazott termékeinkre 3 év jótállást biztosítunk.