Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Láthatatlan kapcsoló - Material Button

Material Buttonnal csak egy érintés a jövő...

Sok éves kísérletezéssel és fejlesztéssel a hátunk mögött, otthonosan mozgunk érintőképernyők valamint különféle érintésre érzékeny felületek kialakításában. Tapasztalataink egy olyan technológiára koncentrálódnak, mellyel a legkülönfélébb anyagokhoz tudunk megbízható, érintésre érzékeny kapcsolót kínálni. Ezzel a technológiával alkottuk meg a More than a Button legújabb változatát, a láthatatlan érintőkapcsoló családot.

A More than a Button nem csak biztonságos, hanem tökéletesen testreszabható a designja. Felhasználóink tapasztalatai alapján kifejlesztett funkciói segítségével felülmúlja a hagyományos eszközöket, és több piaci konkurenciáját is. Kapcsolóink tervezésénél figyelembe vettük a mai környezetvédelmi elvárásokat is, legyen szó a fogyasztásról, a felhasznált műanyagok mennyiségéről, sőt még a csomagolásról is.

Az MB szinte bármilyen felület alá beépíthető, a kapcsoló szerkezetéhez nem használtunk felesleges műanyagokat. 


3termék 13

Rezgés, lépés, illetve ütés hatására egy, a kapcsolóba integrált szeizmikus szenzor segítségével aktiválja az érintőgombbal összeköttetésben álló fényforrást, fogyasztót. Lépcsővilágításhoz, de akár bútorokba építve is használható.

18 999 Ft

A hagyományos kapcsoló "láthatatlan" megfelelője. A gomb érintésre ki-bekapcsolja a kimenetét. Ideális lámpákhoz, fürdőszobai világításhoz, kerti hangulatvilágításhoz, valamint időzítőkhöz.

16 999 Ft

A dupla érintőgomb egyszerre két fogyasztó vezérlésére képes, így több pólusú világítások - például csillárok - kapcsolásához praktikus.

16 999 Ft