Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Elektra fűtőszőnyegek kültérre

Kültéri fűtőszőnyegek

Az Elektra Snowtec fűtőkábel külső terek, verandák, járdák, kocsifelhajtók burkolatainak hó- és fagymentesítésére használható. Egy vastag fűtőkábel adja a meleget, amelyet egyszerűen és gyorsan be lehet építeni térkövezett, betonozott vagy aszfaltozott felületek alá.

A Snowtec megkíméli a környezetet a kártékony fagymentesítő vegyszerektől, a használójának pedig maximális kényelmet és biztonságot nyújt. Használatához kültéri termosztátra és csapadék-érzékelőre van szükség.Hova ajánljuk?
Verandák, lépcsők és egyéb külső terek hó- és fagymentesítésére
Meredek autóbejárók, járdák csúszásmentesítése.


Kétféle kivitelben:

Snowtec fűtőszőnyeg
► kőburkolat (térkő) és beton alá
► 300 W/m2


Snowtec Tuff fűtőszőnyeg
► aszfalt alá is helyezhető a nagyobb hőtűrő képességnek köszönhetően
► 400 W/m2


A fűtőszőnyeg felépítése
A fűtőkábel előre meghatározott módon, „kígyó-szerűen” van felfűzve egy szalagra, így alkot egy egybefüggő szőnyeget. A kábelek közötti távolság 10 cm. A szőnyeg szélessége 60 cm és modelltől függően gyárilag 1,5-21 m hosszú, és gyárilag 4 m hosszú, bekötésre szolgáló hidegvéggel van szerelve.

Telepítés
A legtöbb esetben a fűtőszőnyeg telepítése az adott helytől és alkalmazási módtól függően egyszerűn. Például kocsibejáró fűtése esetén csak a ténylegesen használt részeket kell fűteni úgy, hogy csak két vagy nagyobb távolságok esetén négy szőnyeget helyeznek egymással párhuzamosan az autó kerekei nyomvonalának a szélességében. A pontos telepítési útmutató a csomagban található, vagy letölthető honlapunkról itt.

Szabályzás
Az egyszerű és biztonságos működéshez speciális hőmérséklet szabályozóval és csapadék-érzékelővel ellátott termosztát szükséges.