Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Elektra fűtőszőnyegek beltérre

Telepítési tanácsok beltéri elektromos padlófűtéshez
Az alábbiakban pár fontos információt, iránymutatást adunk az elektromos padlófűtés telepítésével kapcsolatban, de a telepítés előtt mindenképpen olvassa el a padlófűtéshez kapott részletes telepítési útmutatót!


Fontos tudnivalók
A tekercsek 50 cm szélességben, különböző hosszúságokban kaphatóak. A tekercs egy műanyag hálóból és a rajta egy ideális távolságban felfűzött fűtőkábelből áll. A kábel nem vágható, a háló azonban igen, így könnyű a tekercs alakítása, a helyiség viszonyaihoz való igazítása.
FONTOS! A lefektetés iránya, fordulások, a kezdő- és végpont előre legyen megtervezve! Ne a telepítéskor próbálkozzunk, mert ez hosszadalmas és bonyolult munkához vezethet!

A tekercsek 4 méteres hidegvéggel rendelkeznek, ezt kell elvezetni a fali termosztáthoz. Minden, a Nordart által forgalmazott termosztát tartozéka egy padlóhomérséklet érzékelő, amit külön kell levezetni a padlóburkolat alá, a faltól kb. 10 cm-re. 

Szükség van szakemberre?
A padlófűtés lefeketetéséhez nincs szükség szakemberre, bárki elvégezheti, nem bonyolult munka. A kötelező méréseket, és a termosztát bekötését bízza villanyszerelő szakemberre!

Beltéri elektromos padlófűtések:

-ELEKTRA MD:hidegburkolatok alá helyezhető,könnyen és gyorsan telepíthető elektromos padlófűtés.Használatához külön fali termosztát alkalmazása szükséges!

-ELEKTRA WOODTEC:melegburkolatok alá helyezhető,könnyen és gyorsan telepíthető elektromos padlófűtés. Használatához külön fali termosztát alkalmazása szükséges!

A termosztátok menüben megtalálja a padlófűtéshez való típusokat!