Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Atlantic RSS2012

Atlantic törölközőszárítók
Önálló fűtésre
Norvégiában nem annyira elterjedt az itthon ismert hagyományos törölközőszárítós megoldás, önálló fűtésként inkább a fűtőpaneleket preferálják. Ha Ön olyan terméket keres, amivel a fürdőszoba fűtését és a törölközők szárítását is meg tudja oldani, akkor a Nordart a francia Atlantic gyár törölközőszárítós radiátorait ajánljaÖnálló fűtésre
Az Atlantic törölközőszárítók beépített termosztáttal rendelkeznek, folyamatosan mérik a helyiség hőfokát és ennek megfelelően ki-be kapcsolva tartják a beállított hőfokot. Éppen ezért meglfelő méretezés esetén teljesen önálló fűtésre is alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a törölközőszárítóra rakott törölközők és egyéb ruhadarabok visszafogják a fűtőpanel fűtőteljesítményét, ezért mindig nagyobb teljesítményt válasszon, mint egy sima fűtőpanel esetén. Ha bizonytalan a választásban, kérje szaktanácsadó kollégáink segítségét!

Egyszerű beüzemelés és karbantartás
A törölközőszárítók gyárilag folyadékkal töltöttek, nem szükséges őket vizes hálózatra kötni, sem utólagosan tölteni őket. Továbbá nem szükséges elektromos patron használata sem, egyszerűen az elektromos hálózatra kell kötni.
A készülékek 90 cm-es vezetékkel ellátottak, dugvilla nélkül! Ha nem szeretné direktben a hálózatra kötni, természetesen házilag szerelhető dugvilla a vezeték végére.
Felszerelésük rendkívül egyszerű, a beüzemeléshez sem szükséges szakember.
Utólagos karbantartást a rendszeres tisztításon kívül nem igényelnek.


További funkciók
Az alapvető hőmérséklettartáson kívül a törölközőszárítók rendelkeznek néhány extra funkcióval is:

Boost funkció
A készülék maximális teljesítményen kezd el fűteni két órán keresztül, majd visszaáll az eredeti működésre. Ez akkor hasznos, ha egész nap nem szeretné túlfűteni a fürdőt, 20-21 fokon temperálja, és fürdés előtt felfűti a fürdőt a kívánt, melegebb hőfokra. Opciós lehetőség, hogy ez a funkció automatikusan, 24 óránként ismétlődjön.

Törölközőszárító funkció (Csak 2012 típus esetén!)
A készülék közepes teljesítményen kezd el működni a beállított hőmérséklettől függetlenül, 2 óra 15 perc hosszan. Ezt 24 óránként megismétli. Ez a funkció ideális a törölközők vagy egyéb ruhadarabok szárítására, akár nyáron is.

-Atlantic 2012
► manuális termosztáttal, a panel jobb alján
► egyenes kivitel

Garanciális feltételek
Minden Atlantic törölközőszárítóra 2 év javítási garanciát vállalunk.


3termék 13