Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Adax Neo NP, 37cm magas

Az Adax NP 37cm magas,átlagos paneljei minden enteriőrbe elhelyezhető!

Hova ajánljuk?
-Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe
-Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba
-Kiemelten igényes enterirőrökbe
A norvég fűtőpanelek általános jellemzői:
A norvég fűtőpanelek nem csak a nevükben norvégok, a skandináv ország háztartásainak nagy részében ilyen fűtési megoldásokat alkalmaznak. Teljesen önálló fűtésre tervezték őket, de kiegészítő fűtésként is remekül funkcionálnak. Bárhol alkalmazhatóak, ahol elektromos áram van. Ajánlott lakásokba, házakba, nyaralókba, üzlethelyiségekbe. A legtöbb típus fröccsenő víz ellen védett, így fürdőszobák és egyéb vizes helyiségek fűtésére is kiváló megoldás.


Garancia Plusz szolgáltatás:
A gyári 5 év cseregarancián felül +3 év javítási garancia vásárolható az Adax Neo panelekekre, ennek díja bruttó 5000 Ft panelenként. A Garancia Plusz szolgáltatást az adott fűtőpanel kosárba helyezése után tudja megrendelni.

Norvég dizájn díjas termék
Az Adax Neo 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is nyert különböző lakberendezési kiállításokon. A felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint a többféle választható szín garantálja, hogy a fűtőtest a lakás berendezésének a szerves részévé váljon.

Rejtett kiáramló nyílások a kiáramló levegőnek
A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Bármilyen színben elérhető
Az Adax Neo a piacon egyedülálló módon bármilyen színben rendelhető, így bármilyen stílusú helyiségbe könnyen beilleszthető.
Alapszínek listaáron, raktárról vagy max. 1-2 hét szállítási határidővel:
-fehér
-fekete
-piros
-ezüst
-világos bézs

Egyedi színek listaáron, 3-5 hét szállítási határidővel:
-felhőkék (RAL 5015)
-világos barna (RAL 8023)
-mályva (RAL 3012)
-kénsárga (RAL 1016)
-magenta (RAL 4006)
-mentazöld (RAL 6029)
-narancs (RAL 2008)
-telerózsa (RAL 2008)
-tengerkék (RAL 5005)

Egyéb színek 8500 Ft/panel felár ellenében, 3-5 hét szállítási határidővel:

Bármilyen szín választható a RAL színskáláról. A rendelésnél a pontos, 4 számjegyből álló RAL színkódot szükséges megadni.

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy adott szín a számítógép monitorján, papíron, fémen vagy bármilyen felületen különbözően nézhet ki. A végleges, elkészült fűtőpanel minimálisan különbözhet az Ön által kiválasztott színtől!

A RAL színek egyedi gyártásban készülnek! Hosszabb (max 4-5 hét) szállítási határidővel számoljon, valamint erre a színre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia!