Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Villanykapcsolók

Villanykapcsolók

Amikor házat építünk vagy éppen az otthonunkat újítjuk fel, a villanykapcsolók és csatlakozók ritkán szerepelnek az első helyen a listán. Pedig később meghatározó a jelenlétük és számuk kényelmünk szempontjából, de esztétikai szempontból is nagyon sokat hozzátesznek a kialakult képhez, vagy éppen elvesznek az ingatlan kisugárzásából, ha rosszul választottunk.

A nálunk kapható MAKEL szerelvények magas minőséget, biztonságot és megbízhatóságot jelentenek a piacon. Széles választékot kínálnak mind megjelenésben, mind funkcionálisan, így képesek minden igényt kielégíteni.

________________________________________
Tervezés, tervezés, tervezés

Akár építéssel, akár felújítással nézel éppen szembe, a helyiségek kialakításánál az egyik első és legfontosabb feladat, hogy meghatározd, hova és milyen villanykapcsolókra és konnektorokra lesz szükséged. Ha átgondoltan tervezel, akkor elkerülheted a csúnya hosszabbítók használatát, és nem fogsz bosszankodni azon sem, hogy csak a szoba egyik oldalán van villanykapcsoló, a másik kijáratnál nem tudod lekapcsolni a villanyt.
Villanykapcsolók és csatlakozók tervezésének szempontjai

A csatlakozók esetén fontold meg, hogy várhatóan hány elektromos árammal működő eszközt fogsz használni az adott helyiségben, és azokat hova szeretnéd elhelyezni. Nem baj, ha egy kicsit túl is tervezed az igényeket, hiszen időközben képbe kerülhetnek olyan eszközök is, amelyekre most még nem is gondolnál.

Érdemes gondolni a konyhánál a kávéfőzőre, az extra helyekre a robotgépeknek, meg arra is, hogy ha éppen lemerül a mobilod, amiről a receptet olvasnád, akkor jó lenne töltőre tenni. Vajon szeretnél majd laptopozni az ágyban? Közben kell majd tölteni a mobilodat? Esetleg egy olvasólámpa sem fog ártani. És még…? Nyáron elektromos szúnyogirtó? Ventilátor? Illatosító? Párásító? Párologtató?

Csak néhány kérdés azok közül, amelyek felmerülhetnek. Alaposan gondold át, hogy hány csatlakozóra lesz szükséged az egyes helyiségekben, s azt is, hogy azok hogyan helyezkedjenek el.

Mi a helyzet a villanykapcsolókkal? Ott is fontos átgondolni, hogy mire lenne szükséged! Például szeretnéd-e, hogy az ágyból is lekapcsolhasd a lámpát? Hogy a házból is le- és felkapcsolható legyen az udvari világítás? Hogy a két kijárattal rendelkező szobáknál mindkét ajtónál legyen villanykapcsoló? Szeretnéd-e, hogy a gyerekek is tudják kezelni a villanykapcsolókat?

Az esztétikus, a lakás stílusához passzoló villanykapcsolók nagyon sokat tehetnek a harmonikus összkép kialakításáért.
Válaszd a minőséget!

Válaszd azokat a termékeket, amelyek a legmagasabb minőséget képviselő szabványoknak is megfelelnek. Csatlakozók esetében az "IEC-60884-1" szabvány, kapcsolóknál az "IEC-60669-1" szabvány garantálja ezt a minőséget.

Minden egyes MAKEL szerelvény, amelyet webáruházunkban kínálunk, megfelel ezeknek a szabványoknak, így ezek a csatlakozóaljzatok akár 5000 csatlakozásra is képesek, a kapcsolók pedig 40.000 fel- és lekapcsolást garantálnak, mindenféle károsodás nélkül. Ráadásként speciális, tűznek ellenálló alapanyagból készültek.

Mit nyújtanak még a MAKEL szerelvények? Szerelésük könnyű, és minden szabványos szerelődobozba tökéletesen illenek. Erős szerelvénykeretüknek köszönhetően jól felfekszenek a falra, és attól sem kell tartani, hogy elgörbülnének. A sorolókerethez is kifejezetten könnyű igazítani, a fémkeret illesztő lyukai révén.

A MAKEL nem csupán megbízható termékeket gyárt, hanem olyan széles választékot kínál, hogy mindenki megtalálja az otthonához legjobban illő és neki legjobban tetsző darabokat. Egyszerű vagy elegáns, kerekített vagy szögletes, fehér, színes, fényes vagy fahatású? Egyedi elképzelésed van? A díszbetétekkel utat engedhetsz a kreativitásnak. Válaszd a népszerű Mimóza termékcsaládot vagy a többi termékcsalád bármely tagját, biztosan elégedett leszel!