Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

Klímák

A klímaberendezéseknél a szükséges komfort elérésének és a gazdaságos működésnek alapja a megfelelő teljesítményű klíma kiválasztása. A megfelelő légkondicionáló kiválasztásához számos tényezőt kell figyelembe venni. Nem csak a helyiség alapterülete számít, hanem többek között a magassága, az épület tájolása,szigetelése, vagy a nyílászárók típusa is. Az is fontos, hogy a klíma készülék hogyan illeszkedik az egyéb fűtési vagy légtechnikai rendszerekhez.Fontos szempont lehet még, hogy bele e illik az enteriőrbe.

Kiválasztásnál érdemes figyelembe venni még,hogy az általunk kiválasztott klíma,ha télen fűteni szeretnénk vele,akkor fűtésre optimalizált legyen!Itthon még kevésbé gyakori megoldás a klíma berendezéssel történő fűtés.Tőlünk is gyakran kérdezik, hogy lehetséges-e ilyen módszerrel gazdaságosan fűteni. Az esetek túlnyomó részében a válasz az lenne, hogy igen, lehetséges. A megfelelő készülék kiválasztásával és bizonyos feltételek teljesülése mellett gond nélkül 10-15%-ot is megtakaríthatunk akár egy modern gázkazánhoz képest is.

A HűtésFűt webáruházunkban számos klíma,légkondiciónáló,hűtő és fűtő berendezés található meg, és a lista folyamatosan bővűl!

Ha Ön esetleg nem biztos benne milyen típusú vagy mekkora teljesítményű készülékre lenne szüksége, akkor semmi mást nem kell tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Telefonos, vagy e-mailes egyeztetést követően elkészítjük több típusból álló ingyenes ajánlatát,hogy az Ön számára legmegfelelőbb terméket megtaláljuk.  A termék megvásárlása után, Vác és környékén kérheti a termék,termékek beszerelését(ez külön munkadíjas), melyet szerelő kollégáink szakszerűen, precizen,számlával,garanciával végeznek el.

Vásárolja nálunk klímáját!