Rólunk

Tisztelt Látogató!

Az állandóan fejlődő technikai környezetben az elektromos rendszerek is folyamatos változáson mennek keresztül. A családi házak és lakások villamosítása már több mint 100 éve kezdődött el, és tart ma is. Kezdetben a világítás volt az egyedüli megoldandó feladat, de napjainkban már számos egyéb feladatra használjuk az elektromos energiát.
Az idő múlásával sorra jelentek meg az elektromos árammal működtethető készülékek, mellyel az energia elosztási feladatok is sokasodtak. A megoldási lehetőségek pedig rendkívüli módon bővülnek, ennek köszönhetően az elektromos rendszerek roham léptű fejlődése megkerülhetetlen.
A Vill-Tel Bt. célja, hogy ebben a változó környezetben mindig a legújabb és leginkább testreszabott megoldásokat tudja kínálni az ügyfeleinek.


Hajduk János

ÜgyvezetőElektromos fűtőpanelek
Használhatjuk kiegészítő fűtésként, vagy akár a komplett lakás, ház fűtésére, a NordArt fűtőpanelek minden esetben jó döntésnek bizonyulnak. Minimális beruházási költségei hamar megtérülnek, könnyen üzembe helyezhetőek bárhol, ahol elektromos áram van. A panelenkénti programozási lehetőség egyesíti a komfortot a tudatos fogyasztással, időt és energiát takarítva meg a felhasználójának.

 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft