Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

TCL klímák

Röviden a TCL klímáról
The Creative Life – ez nem csak egy szlogen, hanem a vállalatcsoport vezérelve

A ’80-as évek elején megtett első lépések után a TCL csoport mára a világ vezető háztartási gép és szórakoztató elektronikai gyártójává vált. A TCL csoport saját márkái biztosan ismerősen csengenek mindenki számára. Az ő gyáraikban készülnek a Thomson, a Rowa és a TCL televíziók, az Alcatel és a Blackberry telefonok, az IKEA Uppleva integrált házimozi-rendszerek. Palettájukon találunk még többek között tableteket, számítógépeket, hűtőszekrényeket, mosógépeket és légkondicionáló készülékeket.

Az 1999-ben indított klímaüzletág rövid időn belül a vállalatcsoporton belül is kiemelt ágazattá vált. Az éves szinten gyártott 10 millió lakossági és kereskedelmi klímaberendezést a világ 165 országában forgalmazzák.

Megbízható minőség, modern megjelenés, csúcstechnológia
Támaszkodva a csoport 23 kutatóintézetének eredményeire a TCL innovatív, kiváló minőségű, megbízható, verhetetlen ár – érték arányú klímaberendezésekkel látja el vásárlóit.Előtérben a minőség és a megfizethetőség!
Színvonalas, energiahatékony és egyszerűen üzemeltethető, ezt kínálják a TCL klímaberendezések.

ERŐTELJES HŰTÉS ÉS FŰTÉS!
A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezések már egészen rövid idő alatt képesek biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.

180° SINUS DC INVERTER TECHNOLÓGIA
A TCL 180°sinus DC inverter technológia segítségével nagyobb hatékonyság és alacsonyabb fogyasztás érhető el. A berendezés gyorsan lehűti, vagy felmelegíti a helyiséget és azt állandó szinten tartja miközben a hálózatból a lehető legkevesebb teljesítményt fogyasztja.
Automatikus újraindulás
AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS
A légkondicionáló működés közben eltárolja az üzemi adatokat és beállításokat. Egy esetleges áramkimaradás esetén az Auto Restart funkció segítségével, a berendezés az áramszolgáltatás visszaállása esetén a leállás előtti üzemmódban működik tovább.
ECO ÜZEMMÓD
A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást.

Garanciális időszak regisztrációval:3év