Elektra Woodtec, 70W/nm, melegburkolatok alá

Elektra Woodtec
Padlófűtés melegburkolatok alá
Ha otthona melegburkolatú helyiségiben is szeretné az elektromos padlófűtés utánozhatatlan komfortját érezni, akkor az Elektra Woodtec a tökéletes választás. Két teljesítményben rendelhető, így akár kiegészítő fűtésként, vagy a magasabb teljesítményű tekercsekkel önálló fűtésként is használható.


Hova ajánljuk?
Melegburkolatú helyiségek önálló vagy kiegészítő fűtéseként
A következő melegburkolatok esetén használható:
-laminált padló
-fapadló, faparketta
-parafaparketta
Kétféle teljesítményben:
70 W/m2 - csak kiegészítő fűtésként, csak meleg padlót biztosít
140 W/m2 - önálló fűtéként, megfelelő méretű szabad padlófelület esetén nincs szükség egyéb fűtésre a helyiségben
Fontos tudnivalók:
A termosztáton állítsa be a max. 28 °C-os padlóhőmérsékletet, ennél magasabb érték a melegburkolat károsodásához vezethet!
Kerülje a hirtelen, nagy értékű hőmérsékletnövekedést! A hőmérsékletet mindig fokozatosan, lassan növelje, ellenkező esetben szintén sérülhet a burkolat!
A melegburkolat kiválasztásakor győzödjön meg róla, hogy az adott burkolat alá telepíthető elektromos padlófűtés. Ezt kis tájékoztató cimke jelzi, de a legbiztosabb, ha burkolat értékesítőjétől tájékozódik. Lehetőség szerint a burkolat ne haladja meg a 14 mm-es vastagságot.
Az elektromos padlófűtés előnyei:
Több kutatás is kimutatta, hogy a padlófűtés az alulról érkező hőhatás miatt az ember számára az egyik legkedvezőbb fűtési rendszer és a legnagyobb komfortérzetet adja.

Vizes padlófűtésekhez képest sokkal gyorsabban és egyszerűbben, akár utólag is telepíthető.
Nagyon vékony kialakítás, csupán 3 mm vastag, így nem emeli meg lényegesen a padlószintet.
Intelligens vezérlési lehetőség, akár távvezérléssel is.

Hogyan működik?
A padlófűtést előre gyártott, fél méter széles tekercsekben, meghatározott hosszúságokban forgalmazzuk. Mindegyik tekercs egy műanyag hálóból és az erre felfűzött elektromos fűtőkábelből, valamint egy alumínium kasírozott hőszigetelő rétegből áll. Az alumínium fólia mindamellett, hogy mechanikai védelmet ad a fűtőkábelnek, a biztonságos üzemeltetés érdekében biztosítja a kábelek közti egyenletes hővezetést, és a teljes felületű földelést és árnyékolást.

A tekercsek 4 m hosszú hidegvégben végződnek, ezt kell elvezetni egy fali termosztáthoz, ami majd a fűtést vezérli.Telepítés

Vezérlés
Fontos! A padlófűtés működéséhez mindenképpen szükséges egy padlóhőmérséklet érzékelővel ellátott fali termosztát. 

Garancia
A gyártó 20 év szavatosságot vállal a fűtőszőnyegre. Ez a fűtőszőnyeg meghibásodása esetén érvényes, ha külső behatás miatt esett kár benne, akkor a garancia nem él. A garanciális ügyintézés magában foglalja a burkolatcsere költségét is. Ha külső behatás miatt sérült a fűtőszőnyeg, akkor javítókészlet alkalmazásával orvosolható a probléma. A javítókészlet elérhetőségéről és használatáról munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

Nézet:
Sorrend: