Panasonic FZ Standard sorozat R32

Tökéletes külső, tökéletes belső.

Új Panasonic FZ Standard R32 klíma berendezés, maximális hatékonyság és komfort!

A Panasonic kifejlesztette a teljes körű hűtési és fűtési rendszereket, melyek teljesen alkalmazkodnak az Önök igényeihez bármi legyen is az.

Az új Inverteres Panasonic R2 kompresszor, együttesen az okos rendszer tervezéssel, biztosítja a legmagasabb szintű hatékonyságot. Úgy tervezték, hogy ellenálljon szélsőséges körülmények között is, a Panasonic forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményt, hatékonyságot és megbízható üzemelést biztosít, nem számít, hogy hol van.

A Panasonic ajánlja az R32-t mert környezetbarát! Összehasonlítva az R22-vel és R410A-val, az R32- nek nagyon alacsony a potenciális ózon károsító, és globális felmelegedést elősegítő hatása. Egyetértésben az Európai Országokkal akik törődnek a környezetvédelmével és karbantartásával, azáltal, hogy részt vesznek a Montreáli egyezményben, annak érdekében hogy orvosolják annak egy programját, amely az ózon réteg védelme és a globális felmelegedés megelőzése.

A Panasonic mint az egyik legnagyobb gyártója és termelője az elektronikai termékeknek, akik közel állnak ehhez a közösséghez, aktívan dolgoznak azon, hogy ez egy sikeres folyamatos alapeszme legyen.

Csendes környezet és nyugtató légkör 20 dB

Kompakt kialakítású, beltéri szélessége mindössze779mm.

5év garancia a kompresszorra.

Nézet:
Sorrend: