Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

 Fisher Summer 3,4 kW inverteres split klíma 2022 FSAI-SU-125FE3 / FSOAI-SU-125FE3
Fisher Summer 3,4 kW inverteres split klíma 2022 FSAI-SU-125FE3 / FSOAI-SU-125FE3
275 900 Ft

Fisher Summer 3,4 kW inverteres split klíma 2022 FSAI-SU-125FE3 / FSOAI-SU-125FE3

Hűtő teljesítmény
3,4 kW
SEER/Energiaosztály hűtés
6,1 / A++
Fűtő teljesítmény
3,43 kW
SCOP/Energiaosztály fűtés
4 / A+
Ajánlott szobaméret
36 - 45 m2
275 900 Ft
Részletek
Tulajdonságok:
-súly (beltéri/kültéri): 9,5 kg /24 kg
-Silver Ion szűrő
-Hideg-katalitikus szűrő
-BLUE FIN bevonatú hőcserélő
-Öntisztító funkció
-Follow me funkció
-Memóriában eltárolható egyéni beállítás
-Éjszakai üzemmód
-Párátlanító üzemmód
-Meleg indítás
-TURBO üzemmód
-Automatikus légterelés le/fel (Swing)
-Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között)
-Automatikus újraindítás áramkimaradás után
-5 fokozatú ventilátor
-Hűtőköri hiba kijelzés
-1 W fogyasztás stand-by állapotban
-Digitális kijelzés
-Infra távirányító
-Wi-Fi
-Inverter


Ionizátor
Az ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát ki a légáramba. A negatív és pozitív ionok találkozásakor óriási energia szabadul fel, amely képes a levegőben lévő baktériumok, mikrobák elpusztítására, megsemmisítésére.
Vízesések, erdők, patakok környezetében a levegő jóval több negatív iont tartalmaz, mint pl. a városi, ipari területeken.
A kibocsátott ionok között többségében vannak a negatív ionok, melyek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere folyamatokat és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében, (asztma, tüdőgyulladás, stb).
A negatív ionok csökkentik a levegő por és füst tartalmát, közömbösítik a szagokat.

Follow Me
„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Turbo üzemmód
A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.

DC inverter
A DC inverteres teljesítmény szabályozás rendkívül magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetően akár évi 30-40% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. A DC inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

Automatikus újraindulás
A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.
Adatok
Szín
Fehér
Cikkszám
FSAI-SU-125FE3
Tömeg
33,5 kg/db