Kérdése van? Hívjon minket! +36307136665

	 Fisher Summer 3,5 kW inverteres split klíma 2022
Fisher Summer 3,5 kW inverteres split klíma 2022
306 555 Ft

Fisher Summer 3,5 kW inverteres split klíma 2022

Hűtő teljesítmény
3,4 kW
SEER/Energiaosztály hűtés
6,1 / A++
Fűtő teljesítmény
3,43 kW
SCOP/Energiaosztály fűtés
4 / A+
Ajánlott szobaméret
36 - 45 m2
Előrendelhető
306 555 Ft
Részletek
Tulajdonságok:
-súly (beltéri/kültéri): 9,5 kg /24 kg
-Silver Ion szűrő
-Hideg-katalitikus szűrő
-BLUE FIN bevonatú hőcserélő
-Öntisztító funkció
-Follow me funkció
-Memóriában eltárolható egyéni beállítás
-Éjszakai üzemmód
-Párátlanító üzemmód
-Meleg indítás
-TURBO üzemmód
-Automatikus légterelés le/fel (Swing)
-Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között)
-Automatikus újraindítás áramkimaradás után
-5 fokozatú ventilátor
-Hűtőköri hiba kijelzés
-1 W fogyasztás stand-by állapotban
-Digitális kijelzés
-Infra távirányító
-Wi-Fi
-Inverter


Ionizátor
Az ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát ki a légáramba. A negatív és pozitív ionok találkozásakor óriási energia szabadul fel, amely képes a levegőben lévő baktériumok, mikrobák elpusztítására, megsemmisítésére.
Vízesések, erdők, patakok környezetében a levegő jóval több negatív iont tartalmaz, mint pl. a városi, ipari területeken.
A kibocsátott ionok között többségében vannak a negatív ionok, melyek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere folyamatokat és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében, (asztma, tüdőgyulladás, stb).
A negatív ionok csökkentik a levegő por és füst tartalmát, közömbösítik a szagokat.

Follow Me
„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Turbo üzemmód
A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.

DC inverter
A DC inverteres teljesítmény szabályozás rendkívül magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetően akár évi 30-40% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. A DC inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

Automatikus újraindulás
A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.
Adatok
Szín
Fehér
Cikkszám
FISU124
Tömeg
33,5 kg/db